Till er själ, kropp och ande ert ljus kärlek och det vackra inom er

Till er själ, kropp och ande ert ljus kärlek och det vackra inom er.

Se det vackra inom er själ kropp och ande se hur vacker du är och du har alltid varit vacker. Om du kunde se hur vacker du är som en blomma som slår ut på våren och blommar, så full av liv och nyfiken. Vad skulle du göra av livet som du lever med andra i din närhet. När du ser dig själv, vad ser du? Gå till ditt inre och se från den linsen hur du har lyckats fram till nu med många saker i ditt liv och ändå så ser du inte hur vacker du du är. Det du ser är vad du har misslyckats med och den sorg och smärta du har varje dag, är det du och är det vad du ser och är. Från den plats som jag ser dig så har du alltid varit ljuset i livet och den som skrattar och är glad över något i livet som du har lyckats med eller blivit glad åt. Det finns så mycket att vara glad åt och gläds åt mm.

Du är tacksam för mycket i ditt liv och ändå så ser du inte hur vacker och hur du lyser av kärlek från ditt hjärta. Din kropp är din ända vän här i livet som du har och alltid kommer att kärna dig att tills du går ifrån denna värld. Men du ser inte mig du älskar mig icke och du uppskattar inte att jag alltid finns vid din sida och är den enda som kärnar dig villkorligt och öser dig med kärlek. Du ser inte hur vacker jag är och jag är endel av dig. När du lever ditt liv så lever du utanför mig och du jagar det vackra och letar efter ljuset, glädjen och skratten men jag finns här inom dig och du behöver inte leta längre. Jag öppnar dörren och bjuder in dig till ett hav av kärlek och ljus där inne finns jag och jag väntar på dig.

Jag är är det vackra ljuset i ditt liv min kärlek till dig är evig och källan till de ljus finns i den du är. Älskar mig och se mig jag är alltid vacker och är full av glädje och skratt och jag som kallar på dig är ditt Högre-Jag och det gudomliga i dig. Vi har väntat i århundraden på dig. Se mig hör mig se din själ kropp och ande älska oss så som du älskar saker utan för dig själv. Lär känna oss bli vår vän se hur vacker vi kan vara i dina ögon varje dag.
ljuset och visdomen från MagNor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *