Erik Bäcklin
MagnNor

Kontakta mig

Om mig

“Jag är här för just dig MagnNor.”

Erik har även namnet MagnNor som är mitt kosmiska namn. Jag har jobbat med själ, kropp och ande i hela mitt liv. Träffat tusentals människor genom åren både i mitt yrke i vården och i andliga aktiviteter. Jag är dimensions healers, kosmisk lärare en brobyggare mellan de högre ljusa dimensionerna och moder jord.

När jag var liten kunde redan då läsa energi och tolka kroppsspråk, energirörelse, beteenden, känslor, mentalt, ord som inte sägs och såg saker framför mig på saker som skulle hända eller har hänt. Det har följt mig genom livet på olika sätt och varit som ett verktyg i allt jag har gjort. I vuxen ålder så har jag gått medium och healingutbildningar för att få fler insikter av det jag redan kan. Jag vill ge ut den kunskap, insikter och erfarenheter som jag har för att du ska kunna ta det du behöver för att växa till din egen kunskap och livet du lever. Det är av den anledningen som jag kom till jorden för att ge.

Jag har inte kommit för att göra jobbet åt dig bara visa dig till dörren. Du öppnar dörr för att höja din energi genom att du går framåt. Min styrka är att läsa energi på många olika sätt, vägleda och ge healing. Min erfarenhet är över 30 år och vissa saker sen jag var barn, inom vården och andligt arbete. Att ge kunskap till dig får mitt hjärta att smälta av både tacksamhet och glädje att se dig växa i kropp, själ och ande. Jag har mött människor hela mitt liv som har haft behovet att höja sin energi. Det kan vara smärta, beteenden, känslor, fysisk och psykiskt, mentalt och sorg. Människor har också kommit för att få insikter, kunskap, vägledning. I alla möten med människor har healing processer alltid skett på ett eller annat sätt.

Alla möten med människor ger mig inspiration, glädje och gör mig kärleksfull av ljus. Jag älskar dig inte för vad du gör utan för vad du är. Mitt mål är att ge dig möjligheten att coacha dig till dörren där du både hittar dig själv och den du är. Omvandla tung energi till lätt energi genom att släppa taget om det du inte kan förändra. Då kan själen få ta mera plats i ditt liv.

Jag är här för just dig MagnNor.