Hur höjer man frekvensen och vad sänker frekvensen

Hur höjer man frekvensen och vad sänker frekvensen. Vi alla vill ju höja frekvensen men hur ska man göra och varför ska jag hela tiden höja och förändra det som finns i mitt liv. Människans grund frekvens är väldigt låg och det är något som vi födds med som människa. Du uppfostras till att agera på alla sätt i livet. Du får lära dig tidigt vad som är rätt och fel och hur du ska bete dig i möten med människor och ute i samhället som vi och dom. Redan där så är frekvens spärr skapad. Du går i genom livet olika upplevelser och varje gång du möter smärta och lidande. Du kanske skapar ett drama eller ett beteende eller rent av så skapar du värderingar för att hålla dig kvar inom en viss frekvens.

Detta gör att vi separera oss längre bort från vilka vi är. Det gör att vi får inte tillgång till den högre frekvens som finns där utan lösningen som vi oftast gör är av en lägre frekvens. Hur ska vi då göra för att höja frekvensen. Många har ena foten i en lägre frekvens och den andra i en hög frekvens. Så vad är det vi ska förändra och vad är det vi ska bli medvetna på.Det vi ska bli medvetna om varje gång är hur vi lever vilka beteenden du har vilka ord du använder dig av vilka värderingar du har, nycken är kärlek till dig själv och andra och det du har runt dig. Det finns många sätt som kan höja din frekvens som musik, vara i naturen, ljud, healing ,olika ord som jag kommer att göra det,säg min intention är, säg jag ska göra det, säg nu gör jag det, säg jag har en enorm kraft, agera som att du har det redan, agera som du redan visste det och tro alltid att du är på rätt ställe vid rätt tid punkt. Säg inte att du inte vet utan säg i stället att du återkommer med svaret eller att du ska fundera på det och återkommer med svaret. Säg inte heller att du ska försöka göra det utan säg istället att du ska göra det eller att du kommer att göra det. Säg heller inte att du tror att det är så utan säg jag är säker på att det är så. Lita alltid på de känslor som du har och att de kommer från det högsta källan. Tro alltid på att du är vägled av din divine.

När du säger din åsikt så ska det alltid höja inte sänka och använd alltid ljus och kärlek där lösningen gynnar alla. Skulle du använda en lägre frekvens så är den nästa alltid personlig på vad som är rätt och fel som du gjorde si och du gjorde så, du betedde si och du beteende dig så, du sa si och du sa så. En sådan skargång är inte en åsikt av högre energi och frekvens. Man tar inte ställning i en högre frekvens utan man tar ställning utifrån sin egen historia som du fortfarande inte riktigt är färdig och har lämnat. Ur din egen historia så skapas också åsikter men skillnaden på åsikter och åsikter kan du bli medveten om om du lyssnar på vad folk säger. Åsikter av hög frekvens försöker alltid höja och vägleda åsikter av lägre frekvens dömer skapar drama och separation och så talar om vad som är rätt och fel,sänker och fördömer och gör skillnad vi och dom. Du kan inte förändra någon genom åsikter utan du kan bara förändra dig själv genom din sanning.

Det kan innebära att man måste bryta med sitt gamla liv och med vad det innebära. Någonting försvinner och någonting födds lika med någonting dör och någonting födds så är en av lagarna på jorden en naturlig gång i livet. Allting är ur ljus och kärlek. Titta på naturen den är inte helt olik från vår värld.
Det finns så många sätt att höja frekvensen på så detta är inte det enda sättet men det kan skapa kreativitet och skapande och en medvetenhet.
Hur länge ska jag höja min frekvens, hela din tid
Jag kommer att ha live på detta med inom kort.
Älskar er alla
MagnNor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *