Hur det kan tolka en bild eller ett ord eller känsla eller en symbol

Hur det kan tolka en bild eller ett ord eller känsla eller en symbol? oftast så när många mediterar eller ska känna in något så för man kanske bara ett ord som ex. Hur gör du när du ska förstå och tolka ordet sorg till en person.
När kan du få en bild eller symbol, känsla? Du kanske mediterar eller någon vill att du ska ge ett budskap. Du kanske får det i vardagen och det spelar egentligen ingen roll hur du får det på för sätt. Det viktigaste är att tolka det som kommer så att det bli realistiskt till händelsen eller till frågan som är. Jag ska ge ett ex. du sitter och mediterar det kommer en varelse och visar dig ett par händer ur händerna så kommer det en ros sedan kommer dina föräldrar och visar dig en bok. Hur tolkar du det och hur sätter du in det i ditt liv? Vad är budskapet?

Alla symboler har en information till dig och en berättelse som de vill säga. Du ska kunna berätta om dessa symboler i minst 10 minuter eller mer.
Att läsa energi är som att läsa från en bok som vill berätta något till dig och det är det du läser av. Att läsa av energi gör vi hela tiden utan att vi läger en tanke åt det vi bara gör det på ett eller annat sätt. Lika när vi ska läsa av en människa så läser vi av energi som en spännande bok en historia ett öde en livserfarenhet som det finns olika avsnitt ur. Ibland så kommer det bara ett ord som ex hon ser ledsen ut men varför hon ledsen läs vidare bakom det kommer du kontakt med källan och den historia om varför hon är ledsen. Där kommer du få veta orsaken, behovet som hon just behöver. All information finns där det gäller bara att du känner flödet från den information som finns i energin.
Konsten att läsa energi är att du använder dina känslor och upplevelser. För att det ska bli begripligt så måste du tillåta det flöde genom dig. När det väl flödar igenom dig är du som översätter och förvandlar den energi till ord av ett flöde av information.

Jag kommer att skriva mycket om att läsa av energi för det är viktigt att vi lär oss det.
Jag kanske kommer att visa live om detta ämne inom kort
MagnNor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *