Att visa sin tacksamhet för något som du får eller något som du har så måste komma djupt inom dig

Att visa sin tacksamhet för något som du får eller något som du har så måste komma djupt inom dig. Det är inte bara orden som du säger utan också meningen bakom det och den riktiga orsaken till att du får någon som någon ger dig sin gåva. Det är av en djup innebörd som stänker sig från ditt hjärta och ut till det gudomliga. När du får något så har det gått i många led till att det når dig så det är många att vara tacksam för när du får något. I mångas ögon så är det som att säga tack men detta är så mycket mer.Ibland så förstår man inte riktigt varför man är så tacksam.För ibland så känner man en stor lättnad som kan falla på plats eller att något går som man har tänkt eller att en pusselbit faller på plats eller att du har lyckats med något eller att du är så glad för vad du har åstadkommit i livet eller rent av allt det du har. Det kommer från det allra djupast del av det väsen som gör sig påmind att vi är ett med allt och allting.De försöker att bistå dig med det du behöver just nu för att växa. Oftas så får man en känsla av kärlek,trygghet,positivitet,tillit,glädje,samhörighet,tillhörighet, o.s.v.

Hur kan man uttrycka sin tacksamhet genom att säga vänliga ord ge en kram, tala om varför du är så berörd det som ges till dig vårda det med ömhet och kärlek,hedra det, ge tillbaka av kärlek och allt måste vara i menat form så du måste uttrycka det och mena det från hjärtat. Att visa tacksamhet är inte desamma som att förstå utan att visa tacksamhet är först när du visar det i ren handling till en annan människa.
Om man bara tar och inte visar sin tacksamhet så är det av girighet och det är inte av ljus och kärlek. Att ge för att du vill ge så ger du av en universell kraft inom dig där ljus och kärlek existerar och av det så kan vilka mirakel som helst ske.
Vi är så varana att inte ge någon människa någonting utan att tjärna på det själv utan vi vill bara ha utan att ge. Att ge är att du ger en bit av ditt ljus och kärlek utan att förvänta sig något tillbaka. När någon ger dig något så ska du veta att det ligger mycket bakom det som inte syns och som inte sägs. Det är lika med många saker du har i ditt hem hur värderar du det du har? tänk att varje sak du har är det någon person som har tillverkat det och det kanske är i många led. Det kanske inte har samma status som du de kanske inte har samma möjlighet till att köpa mat de kanske inte har samma arbetsvillkor som du oj skulle kunna skriva många öden som en person som kanske har tillverkat just det du har in ditt hem eller i ditt liv.

Genom att visa sin kärlek ljus och tacksamhet till människor som vi möter genom att ge av dig själv till andra människor och känn den tacksamhet som andra människor känner för dig. Kärlek och tacksamhet är nycken till att höja jorden frekvens och de som lever på den vi människor.
Att ge och visa din tacksamhet höjer din frekvens och var tacksam livet för livet som ni lever ger är alltid möjligheter till att växa utan att begära något tillbaka.
Jag är så tacksam och älskar er alla för den ni är
Mag-Nor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *