Andliga dagar

Vi samlas och startar dagen med en vägledd meditation som höjer din frekvens. Därefter tar vi upp dagens ämne som är kunskaper från högre dimensioner, där vi också kommer att dimensionsvandra.

Om det är något som du som deltagare vill ha hjälp med eller vägledning så kommer det att finnas tillfälle för det. Dessutom finns möjligheten att ta ett aurafoto i 3-D till halva priset, då ingår kort och tolkning.

Det kommer finnas gott om utrymme för andliga övningar och om så önskas kan en frågestund planeras in i schemat. Syftet med dagen är att du utvecklar och stärker kontakten med dig själv samt hittar ljuset och kärleken inom dig. Det kommer bli en tillgång i relationer och möten med människor, där kärlek och ljus förenar oss till den femte dimensionen. Vi lär ut tekniker för hur du kan skala av det som inte är du, så att du kan frigöra utrymme för dig själv och ta mer plats i ditt liv. Du kommer då att stärka kontakten med din själ, ditt högre jag, din devine och livets flöde.
Vi kommer att avsluta dagen med att meditation vars syfte är att du behåller energin du har fått under dagen.

Datum: 16 Juni

Start: kl. 10
Slutar: kl. 18

Värd: Erik och Pernilla

Du anmäler dig genom formuläret nedan.

Pris 1000 kronor som du swish-ar och anmälningsavgiften är 500 kronor som inte kommer att betalas tillbaka om du uteblir. Om eventet ställs in så kommer hela summan att betalas tillbaka.

Varmt välkommen!

Boka på 073 960 44 64